Filmul prin ochi de copii

🎬 Bucuria cunoașterii prin filmul documentar! Încă o dată, Astra Film ne-a dezvăluit lumi noi, suflete îndepărtate și culturi interesante!

O parte dintre zâmbetele de săptămâna aceasta le regăsiți în imaginile de mai jos! 😇

Miercuri, 12 octombrie, elevii claselor a 7a B și C au descoperit lumea lui Bibi, la Teatrul GONG, între o copilărie înfrântă și școala pe care vrea să o salveze, al cărui singur elev este el.

“BIBI e istoria miilor de copii pentru care egalitatea de șanse e o utopie. Copii care învață în școli abandonate de sistemul educațional. Copii care duc cu ei navete de kilometri, drumuri neasfaltate, evaluări și examene epuizante. Ei nu vor fi niciodată în top.”

Între empatie și recunoștință, învățăm să apreciem ce avem!

Emoția de început...

Primele zile ale anului școlar au strecurat în inimile tuturor emoția unui nou început. Cu bucurie am primit zâmbetele bobocilor, de la albinuțe la bufnițe și mămăruțe, cu toții au pornit în aventura cunoașterii. Mai serioși, mai calmi, dar nu mai puțin entuziasmați, i-am văzut și pe elevii de gimnaziu, care vor păși alături de profesori în drumul lor către devenire.

Le urăm tuturor succes, realizări, bucurii simple, cu inspirație și încredere în forțele proprii!

Festivitatea de deschidere a noului an școlar va avea loc la ora 9 pentru elevii din învățământul primar și la ora 10 pentru elevii din gimnaziu.

Vă așteptăm cu drag!