Activ Spre Școală
Și pentru elevii Școlii Gimnaziale „Regina Maria” din Sibiu mersul cu bicicleta, în rutina zilnică, este alegerea optimă și sigură. 


Dovadă – prezența într-un număr mare, la evenimentele organizate de Urban Bike Revolution Sibiu din cadrul Programului Laboratorul de Mobilitate Activă dezvoltat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Inspectoratul de Poliție din Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu și Ambasada Regatului Țărilor de Jos.


Printr-o serie de activități bine organizate (tur cu bicicleta, vizionare de filme, ateliere în cadrul Programelor Naționale “Școala altfel”, “Săptămâna verde”) s-a adus, în atenția comunității sibiene și mai ales, școlare, importanța deplasării cu bicicleta, o alternativă ce aduce numeroase beneficii tuturor.


Ne-am alăturat inițiativei lor în Turul Școlilor cu bicileta din 17 Septembrie 2023, #BiciBus și #PediBus – 22 Septembrie 2023, prin care a fost marcată Ziua europeană fără mașină și în ultimul tur de sezon cu bicicleta, Turul Orașului, 29 Octombrie 2023.


Ne-a făcut plăcere să discutăm despre situații reale din trafic, să demonstrăm o conduită corespunzătoare deplasării, să ne simțim în siguranță, dar mai ales, să facem aceste tururi cu bicicleta. 


Fii independent, fii în controlul rutei de deplasare și dezvoltă un stil sănătos de viață!


Deplasarea cu bicicleta este o alternativă! 


#ACTIV SPRE ȘCOALĂ 

Galerie – foto, Urban Bike Revolution și arhivă personală (director adjunct al Școlii Gimnaziale „Regina Maria” din Sibiu)
Sari la conținut