Bazarul Toamnei

Comunitatea creată în jurul unei școli reprezintă un factor vital de confirmare a necesității existenței sale, o dominantă a etosului școlar. Relația dintre membrii comunității școlare se construiește pe valori, precum încredere, respect, colaborare.


Din variatele evenimente „sociale” organizate de școală care probează și întăresc această relație este și bazarul de toamnă al școlii, o activitate desfășurată în ultima zi din cadrul Programului Național „Școala altfel”, vineri, 27 octombrie 2023.

Ne-am gândit că este un prilej de a arăta unui public mai larg care sunt activitățile și valorile promovate de noi și ce este specific acestei școli. În plus, în cadrul unui eveniment cu caracter informal, cum este acest bazar, oamenii pot socializa, se pot bucura de atmosfera creată și pot cumpăra obiecte confecționate cu migală și bucurie.

Așa a și fost! O ediție de succes, încununată cu zâmbete, vitalitate și căldură sufletească. Curtea școlii a devenit spațiul vibrant al unei inimi care palpită, inima Școlii Gimnaziale „Regina Maria” din Sibiu.

Felicitări, elevi și dascăli minunați!

Vă mulțumim, dragi părinți!
bazarul_toamnei

Galerie – foto, arhiva școlii – Facebook (pagină administrată de un responsabil SGRM)

Sari la conținut